Viadukt

  • Viadukt

Details

VIADUKT eshte nje kompani e specializuar ne ndertimin e nyjeve lidhese te rrugeve e themeluar qe ne vitin 1947. Qe atehere, breza te ndryshem punonjesish kane investuar talentin e tyre duke u munduar per te zbuluar mundesi te reja dhe te tejkalojne cdo limit duke zhvilluar ne kete menyre shpirtin e kompanise – cilesine me te theksuar te kompanise sone keto dite.
Shpirti yne karakterizohet nga liria e mendimit, kreativiteti dhe inovacioni, fjale te cilat mund te perkthejne me se miri termin inxhinier ne gjuhen Kroate, sepse te jesh nje inxhinier do te thote te jesh i mprehte.
Zgjidhjet e mprehta ne te gjitha fushat e jeteses apo te punes jane faktoret te cilet definojne VIADUKT, gje per te cilen jemi krenar.
Biznesi i konstruksionit eshte nje fushe “hyjnore” ku mund te punohet, aty ku njerezit aq te vegjel, ballafaqohen me fuqine dhe madheshtine e natyres, dhe me ane te punes se tyre arrijne ne zgjidhje inteligjente per te penetruar nje mal, per te ndertuar nje ure mbi nje lugine apo lume ejt.
Kur nderthurret kjo menyre e te menduarit me eksperiencen 60 vjecare si dhe teknologjine e duhur perftohet nje kompani e sukseshme si VIADUKT.

Viadukt Website

CRO-TEAM Albania ©, 2013, All rights are reserved. powered by TDB