Letina

  • Letina

Details

Punimet e inox-it te kompanise Letina jane te sukseshme ne tregun Europian dhe boteror prej 15 vitesh. Produktet tona te cilesise se larte projektohen dhe prodhohen ne nje fabrike me nje siperfaqe prej 10,000 metra katrore e pajisur me teknologji te larte. Bazat e suksesit tone qendrojne ne 140 te rinj, te talentuar dhe te motivuar qe realizojne me sukses punen tone. Vemendje te vecanta gjate prodhimit i kushtohet kontrollit te cilesise. Cdo njesi produkti testohet nga grupi i testimit perpara se dale nga fabrika per t’ju dorezuar klientit, sepse cilesia e larte eshte qellimi yne paresor.
Pervec depozitave te prezantuara ne faqen tone te internetit ne jemi ne gjendje te projektojme dhe prodhojme depozita sipas deshirave te klienteve.

Letina Website

CRO-TEAM Albania ©, 2013, All rights are reserved. powered by TDB