Energy Plus

  • energyplus

Details

Kompania Energy Plus Ltd. e vendosur ne Ludbregu eshte e perfshire ne prodhimin, shitjen dhe instalimin e pjeseve dhe sistemeve te energjise se riperteritshme, sistemeve diellore fotovoltaike, turbinave te eres si dhe prodhimin e sistemeve LED per perdorim ne hapesira te brendshme dhe te jashtme. Energy Plus synon inovacionin duke prodhuar produkte te cilesise se larte. Kompania ka suport te larte nga sisteme IT moderne. Kompania ka eksperience 25 vjecare ne prodhime ne sasi te mesme apo te larte te prodhimit ne seri. Momentalisht ka nje staf prej 84 specialistesh dhe fabrika ze nje siperfaqe prej 3,700 metra katrore.

Energy Plus Webstie

CRO-TEAM Albania ©, 2013, All rights are reserved. powered by TDB