Ekovent

  • Ekovent

Details

Te gjitha produktet tona prodhohen per t’ju pershtatur karakteristikave te specifikuara nga klienti. Produktet tona janë në përdorim që nga viti 1983 dhe ata funksionojne në mbarë botën (USA, Gjermania, Japonia, Zvicra, Italia, Austria, Franca, Ekuador, Nigeria, Greçes, Turqi)

Certifikimit ISO 9001.

Ekovent Website

CRO-TEAM Albania ©, 2013, All rights are reserved. powered by TDB