Organizim Panairesh

CRO-TEAM bnashke me partnerin e saj Klick Expo Group eshte e specializuar ne organizimin e panaireve per bizneset e interesuara. Ne ofrojme konsulence paraprake dhe ne rastet e nevojshme mund te marrim persiper te gjithe organizimin dhe menaxhimin e nje eventi per biznesin.

CRO-TEAM Albania ©, 2013, All rights are reserved. powered by TDB