Lidhje Korporatash B2B

Qëllimi kryesor CRO-TEAM është të krijojë marrëdhënie të korporatave midis Kroacisë dhe bizneset shqiptare. Ne do të udhëzojë dhe ndihmojë cilindo biznes të regjistruar si anëtar tonë në ndërtimin me sukses të plotë te marrëdhënieve  me bizneset lokale.

CRO-TEAM Albania ©, 2013, All rights are reserved. powered by TDB